Home
Restaurant
Openingstijden
menukaart
Fotoalbum
Friture
openingstijden
Links

 

 

   

   

 Geheel afzonderlijk van ons restaurant ligt het friture-gedeelte.

In de friture worden al onze produkten bereidt en gefrituurd in de meest moderne apparatuur die voldoet aan alle eisen die hiervoor gesteld worden. Wij frituren onze frites strikt gescheiden van onze snacks.

Volgens de hedendaagse regels voldoen wij aan de norm van "verantwoord frituren" 

Wij werken het gehele jaar met verse aardappels van onze aardappelleverancier Bex BV die dagvers aangeleverd worden en vervolgens door ons worden voor- en afgebakken.

De snacks zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en diversiteit. Groothandel Bidfood belevert ons ruim aanbod die een keuze biedt voor eenieder. Ook de kleine gasten en vegetarische gasten worden hierbij zeker niet vergeten.

U kunt de produkten meenemen of ter plaatse consumeren. In onze frituur is zitgelegenheid en tijdens het seizoen beschikken wij over een ruim buitenterras met 60 zitplaatsen.

 

Vertrekpunt - Rustplaats - Eindpunt?? Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden aan onze groepen!

Ook frituren wij voor grote groepen ( min. 30 pers.max. 250 pers.)

Deze dienen dan minimaal één dag van te voren besteld te worden ( bij levering op dinsdag bestellen op zondag!) waarna wij uw bestelling (in overleg en op basis van beschikbaarheid)  kostenloos zullen leveren op uw verblijfadres.

NB: bestellingen via het contactformulier en/of via de e-mail worden niet in behandeling genomen!

Honden worden binnen niet toegelaten!